• BE PART OF THE LEGEND

THEY ARE ALSO PASSIONATES"If Top Gear did art, it would look something like this."
Top Gear

PDFTopgear

Parts

HAND MADE UNIQUE MASTERPIECE,
EVERY CAR CAN BECOME A LEGEND

 

ARTWORK

• Elke motorklep is een handgemaakt, individueel ontwerp met een unieke look.
• Originele motorklep van de Porsche 911 type G die zijn authentieke doorleefdheid weergeeft Koetswerk gerealiseerd door de kunstenaar met graffiti-technieken.Elke motorklep, elke deur is een uniek stuk, een vrije inspiratie met decoraties van auto’s van legendarische races, een meesterstuk gesigneerd door de kunstenaar.
• Glans gerealiseerd met ijzerslak van de race, olie, rubber van de banden en andere ingrediënten die we niet verhullen.

DETAILS

U heeft de keuze uit

Polyester motorkap: 5kg, een reproductie ter ere van de lichtheid van de Porsche 935 cult racer.
Staal motorkap : 15kg, een echte motorkap van een Porsche 911 G-type met al de ziel van een vorig leven. Ze zijn allemaal uniek en komen met een vastgeklonken metalen plaat dat getuigt van de authenticitet en is getekend door de kunstenaar.
U kiest het model of de modellen, u geeft uw bestelling door en wij leveren binnen de 4 weken.    Commissies welkom!

ATR TEAM

AFTER THE RACE IS EEN DUO ONTSTAAN UIT EEN STERKE VRIENDSCHAP VAN 30 JAAR TUSSEN JEAN-DENIS CLAESSENS, GRAFIST, VEELZIJDIG ONDERNEMER EN DOLVERLIEFD OP AUTO’S, EN EDMOND THONNARD AKA POGO, VEELZIJDIG SCHILDER, PLURIDISCIPLINAIR KUNSTENAAR AFKOMSTIG VAN DE STREET ART.

DEZE BELGEN, TROTS OM DEEL UIT TE MAKEN VAN « MONSIEUR LE MANS », GEBOREN IN HET LAND MET HET MOOISTE CIRCUIT VAN DE WERELD*, VINDEN HUN OORSPRONG IN DE WERELD VAN DE CONDROZ EN DE INDUSTRIËLE GESCHIEDENIS VAN LA BASSE-MEUSE.

JD team new black2

JEAN-DENIS CLAESSENS

FOUNDER & ART DIRECTOR
Jean-Denis Claessens startte onmiddellijk na zijn hogere studies grafisme zijn eigen firma in het begin van de jaren 90.
Geïnspireerd door zijn liefde voor snelheid en beweging, noemt hij zijn firma Boomerang.
Daarna breidt hij zijn activiteiten uit in het domein van de uitgevers van dvd’s, productie et realisatie van films.

Gepassioneerd door de automobielwereld en totaal verslaafd aan de sterke sensaties die de auto-competitie met zich meebrengt, neemt hij vanaf zijn 19de deel aan verschillende rally’s aan het stuur van een Escort RS 2000, een BMW M3 e30 en wordt een insider van circuits en rally’s.
Men ziet hem vaak rijden op de circuits van Francorchamps en Nürburgring aan het stuur van verschillende Porsches 911.

Zijn artistieke inslag zorgt ervoor dat zijn liefde voor Art-cars toeneemt. « Mes pop cars » van Hervé Poulain worden zijn stokpaardje.

Via deze cultuur ontstaat zijn concept After The Race : het ombouwen

*Monsieur Le Mans » is de bijnaam geworden voor de Belgische piloot Jacky Ickx voor zijn zes overwinningen bij de 24 Heures du Mans. Hij beschikt over het rijkste palmares van de Belgische piloten van de autosport en is zowel beroemd om zijn gentleman-gedrag als om zijn palmares.
*Het circuit van Spa Francorchamps is wereldwijd bekend als het allermooiste circuit van de wereld.

POGO team 01

EDMOND “POGO” THONNARD

COMPTEMPORARY ARTIST
Net zoals Keith Harring, Banksy, Jef Aérosol en andere Speedy Graffito, maakt Edmond Thonnard aka Pogo deel uit van de pioniers van de Europese street art, gevoed door de cultuur van de underground van de jaren 80.
Vervolgens start hij verschillende roepingen in de graffiti van de hip-hop beweging, die hem erkennen als een voorloper van de Belgische spraycan art.

Echte vrije elektron, zichzelf definiërend als een veelzijdig kunstenaar met variabele geometrie, is Pogo op zijn beurt decorateur van video clips, scenograaf (tentoonstellingen van Jean-Claude Mézières, Enki Bilal), tentoonstellingen designer, acteur en rock zanger.
Het Huis van de Wetenschappen, het Euro Space Center en de grootste wereldtentoonstelling over de oorlog in 14-18 deden ook beroep op zijn diensten.

Gepassioneerd door het hyperrealisme, gevoed door jarenlange ervaring in grafisme en picturale, raakt deze autodidact alle harten van de liefhebbers van mooie mechanieken op twee of vier wielen en investeert hij zich in het concept van After the Race door zich kunstzinnig toe te leggen op het metaal, de kracht, de snelheid en alles wat de races bezielt.


Latest News

SW MS 02bis

Road and Track

Continue Reading
SW RT 02bis

MOTORSPORT

Continue Reading
drapeau usa2

U.S.A

AFTER THE RACE lands in the U.S.A. ! Our starting point is Miami ! Stay tuned !

Continue Reading
IMG 3181

AUTO HEROES

AFTER THE RACE is in Auto Heroes

Continue Reading
IMG 1994

PORSCHE LIFE BELGIUM

AFTER THE RACE is in Porsche Life Belgium 

Continue Reading
IMG 1942

FLAT 6

AFTER THE RACE is in Flat 6

Continue Reading